Samtalscoaching för dig

Ta fram din fulla potential och skapa det liv och arbetsliv du vill ha!

Vad är samtalscoaching?

 • Coaching är ett förhållningssätt och en metod där coachen lyssnar på ditt behov, är närvarande och ställer kraftfulla frågor till dig för att du själv ska komma till insikt och finna de svar du söker.
 • Coaching utgår från att du är kompetent nog att ta ansvar för ditt eget liv och därför själv vet vad som är bäst för dig
 • Coaching är ett effektivt sätt att komma över dina hinder och nå dina personliga mål

Coaching hos Sann Utveckling

Ditt mål och ditt behov är utgångspunkten för coachingen, därför anpassas både upplägg och innehåll efter ditt önskemål. Sann Utvecklings coaching går på djupet för hållbart och framgångsrikt ledarskap & självledarskap. Vi arbetar därför tillsammans med din utveckling under flera tillfällen. Uppläggen ser olika ut beroende på om du som kund är privatperson eller organisation (se klickbara knappar längre ner). På övergripande nivå kan innehållet i coachingen se ut på följande sätt (men anpassas som sagt).

Den traditionella “rena” coachingen blandas, om så önskas, med vägledning, råd och övningar som kan passa i din situation för att du ska få ut maximalt av samtalet. Samtidigt är det viktigt att inga metoder, verktyg eller råd “tvingas” på dig. Du möts där du befinner dig just nu och allt anpassas därefter.

Steg 1: Prova på coaching…..

Du kanske vill lära känna mig och veta mer om mitt arbetssätt innan du bokar upp ett längre samarbete? Jag förstår dig! Därför kan du prova ett första samtalstillfälle på 60 minuter. Då kan vi få tid att lära känna varandra och utreda om vi vill jobba med din resa tillsammans. Vi går då igenom:

 • Vad coaching är och hur jag arbetar
 • Ditt nuläge
 • Ditt önskade läge, eller mål
 • Vad du kan förvänta dig för resultat
 • Praktisk coaching/vägledning, så du vet hur det går till rent praktiskt
 • Förslag på upplägg om du vill fortsätta, och det tror jag du vill! Men, det är helt frivilligt och utan krav.

Vill du boka ett "prova-på tillfälle"?

Ring 070-3731507 eller fyll i formuläret längst ned på sidan så kontaktar jag dig!

Coaching/vägledning för privatperson – Valfrihet i upplägg!

Steg 2: Samarbete som passar dig!

Vi är alla olika, har olika utvecklingsresa, har kommit olika långt och har olika behov. Därför bestämmer vi tillsammans ett samarbete som passar dig!

 

Coachpaket

De unika paketen “Potential & Karriär”, “Lugn & Harmoni” och “Glädje & Vision” som ger dig en kick-start och en fantastisk grund att bygga på. Pakten innehåller 3 samtal, övningar, meditationer och uppföljning efter avslut. Jag har tagit fram dem utifrån mina kunders vanliga utmaningar och de resultat som önskas.

V.I.P coaching

V.I.P coaching där du får ett abonnemang med ett personligt självledarskapsprogram. Vi skräddarsyr det tillsammans för att du ska få just precis det du behöver. Här får du förändring som verkligen håller. Jag är med dig på din resa och finns som ett stöd hela vägen!

Enstaka boost

Du kanske inte vill binda upp dig? Eller så vill du höra av dig när du känner för det? Kanske när du behöver lite extra boost eller tips för din utvecklingsresa? Flexibilitet fungerar för mig. Du väljer! 

“Samtalen med Maria bidrog i hög grad till att jag kom i kontakt med mitt inre och påbörjade resan mot mitt mål. Kloka frågor, vänlighet och hög inkänning präglade våra samtal. Jag kan varmt rekommendera Maria Bouvin på Sann Utveckling i Väst!” /Linda

“Maria utmanade mig i mina tankar och fick mig att börja fundera på vad som är viktigt och handla. Maria har ett mycket proffsigt bemötande, är lyhörd och genomför sina samtal med intresse och kärlek för den enskilda människan. Hon har stort inre mod som smittar av sig….” / Lena

“Marias coachning gav mig mycket! Det fick mig att ta ett stort steg i rätt riktning mot mitt mål. Det fick mig att förändra mitt tänk, att tänka klart och att tänka nytt! Något jag varmt kan rekommendera!” /Helen

Din coach

Coaching/vägledning utförs av mig Maria Bouvin, som:

 • är diplomerad coach genom utbildning ackrediterad av ICF (International Coach Federation)
 • gått fördjupad coachutbildning, “Life Coach Holistic”
 • har bakgrund som jurist
 • brinner för sin egen och din utveckling, m.h.a. både intellekt och intuition

Jag möter dig där du är och anpassar samtalet och metoder efter ditt behov och önskemål.

Coachingen/vägledningen sker i ömsesidigt förtroende och självklart tillämpas tystnadsplikt.

Kontakta Sann Utveckling

14 + 7 =

Share This: