Samtalscoaching för dig

Ta fram din fulla potential och skapa det liv och arbetsliv du vill ha!

Steg 1: Prova på coaching…..

Du kanske vill lära känna mig och veta mer om mitt arbetssätt innan du bokar upp ett längre samarbete? Jag förstår dig! Därför kan du prova ett första samtalstillfälle på 90 minuter. Då kan vi få tid att lära känna varandra och utreda om vi vill jobba med din resa tillsammans. Vi går då igenom:

  • Vad coaching är och hur jag arbetar
  • Ditt nuläge
  • Ditt önskade läge, eller mål
  • Vad du kan förvänta dig för resultat
  • Praktisk coaching/vägledning, så du vet hur det går till rent praktiskt
  • Förslag på upplägg om du vill fortsätta, och det tror jag du vill! Men, det är helt frivilligt och utan krav.

Endast 990 kr!

Vill du boka ett "prova-på tillfälle"?

 

Coaching/vägledning för privatperson – Valfrihet i upplägg!

Steg 2: Samarbete som passar dig!

Vi är alla olika, har olika utvecklingsresa, har kommit olika långt och har olika behov. Därför bestämmer vi tillsammans ett samarbete som passar dig!

 

Coachpaket

De unika paketen “Potential & Karriär”, “Lugn & Harmoni” och “Glädje & Vision” som ger dig en kick-start och en fantastisk grund att bygga på. Pakten innehåller 3 samtal, övningar, meditationer och uppföljning efter avslut. Jag har tagit fram dem utifrån mina kunders vanliga utmaningar och de resultat som önskas.

V.I.P coaching

V.I.P coaching där du får ett abonnemang med ett personligt självledarskapsprogram. Vi skräddarsyr det tillsammans för att du ska få just precis det du behöver. Här får du förändring som verkligen håller. Jag är med dig på din resa och finns som ett stöd hela vägen!

Enstaka boost

Du kanske inte vill binda upp dig? Eller så vill du höra av dig när du känner för det? Kanske när du behöver lite extra boost eller tips för din utvecklingsresa? Flexibilitet fungerar för mig. Du väljer! 

“Samtalen med Maria bidrog i hög grad till att jag kom i kontakt med mitt inre och påbörjade resan mot mitt mål. Kloka frågor, vänlighet och hög inkänning präglade våra samtal. Jag kan varmt rekommendera Maria Bouvin på Sann Utveckling i Väst!” /Linda

“Maria utmanade mig i mina tankar och fick mig att börja fundera på vad som är viktigt och handla. Maria har ett mycket proffsigt bemötande, är lyhörd och genomför sina samtal med intresse och kärlek för den enskilda människan. Hon har stort inre mod som smittar av sig….” / Lena

“Marias coachning gav mig mycket! Det fick mig att ta ett stort steg i rätt riktning mot mitt mål. Det fick mig att förändra mitt tänk, att tänka klart och att tänka nytt! Något jag varmt kan rekommendera!” /Helen

Share This: