För att fira att bloggen Sanna Steg fyller 2 år får du 50% rabatt på e-kurs och individuell coaching för att du ska hitta dina styrkor, drivkrafter och leda dig själv genom dina sanna steg.

  • e-kursen Sann Styrka – 6 nycklar för att både känna och utstråla styrka; för optimal framgång! Ange koden SANNASTEG när du köper kursen för din rabatt. Din investering i dig själv blir endast 599 kr!
  • individuell coaching – helt utifrån dina utmaningar och mål. Du får verktyg som passar dig och din vardag! Din investering i dig själv blir endast 545 kr för en timmes coaching!

Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller t.o.m. den 20 oktober 2017.

För 2 år sedan började jag, Maria Bouvin, att blogga om den personliga utvecklingsresa som jag gör; mitt personliga ledarskap. Bloggen har varit till stor hjälp för mig själv. Den har hjälpt mig att formulera de utmaningar jag har för mig själv, att uttrycka det jag känner, tänker och upplever och att våga ta de steg jag vill. Bloggen har också gett mig mycket glädje eftersom jag har kunnat inspirera andra till motsvarande resa. Detta vill jag fira med erbjudandet ovan som hjälper dig att hitta och använda dina styrkor på ett optimalt sätt; ditt personliga ledarskap.