Gratis vägledning & verktyg!

 

 

 

 

– så att du kan börja skapa det liv & arbetsliv du vill ha!

Läs detta först! Viktig information om din integritet m.m.

Nedan hittar du flera gratis hjälpmedel. Du får tillgång till dem genom att ange din e-post för varje respektive verktyg. Du får även inspirationsbrev/nyhetsbrev från Sann Utveckling.

Din e-post ses som en s.k. personuppgift enligt EU-förordningen General Data Protection Regulation (”GDPR”) med ikraftträdande den 25 maj 2018. Läs Sann Utvecklings person- och integritetspolicy! Genom att fylla i din e-postadress,

samtycker du i korthet till att Sann Utveckling: 

 • lagrar din e-postadress
 • använder e-postadressen för att skicka dig inspiration om utveckling och information om nyheter, tjänster och erbjudanden.
 • överför din e-postadress till Mailchimp, vars CRM-system används för hantering av e-postadressen och utskick samt, i förekommande fall, till Teachable, vars e-kursplattform används för e-kurser m.m; båda med placering i USA. Det innebär att dina personuppgifter överförs till s.k. tredje land (utanför EU). Se policyn för mer information.

Dina personuppgifter sparas och behandlingen pågår endast så länge ditt samtycke och ändamålet med behandlingen kvarstår. I varje utskick kan du enkelt avregistrera dig från ytterligare utskick (återkalla ditt samtycke).

Gratis e-kurs i karriärutveckling!

– Sann Utvecklings senaste e-kurs

Oavsett förändring behöver du först stanna upp och göra plats för nya tankar. Om du ständigt rusar på, hinner du aldrig reflektera över vad du vill och vart du vill. Hur ska du då kunna ändra på det du inte trivs med?

Du får 4 nycklar & lotsas genom:

 • Vanliga misstag som många gör och som du ska undvika
 • Hur du tar reda på vad du vill karriärmässigt
 • Vad som hindrar just dig
 • Tydlig målsättning och handlingsplan

Låter det som något för dig?

Gratis Stresshantering – 10 bästa tipsen!

Oavsett förändring behöver du först stanna upp och göra plats för nya tankar. Om du ständigt rusar på, hinner du aldrig reflektera över vad du vill och vart du vill. Hur ska du då kunna ändra på det du inte trivs med?

Fyll i din mailadress här nedan så får du tipsen via mail i pdf att spara! OBS! du lämnar därmed ditt samtycke enligt ovan!
(Beklagar den krångliga administrationen, men håll ut, det är värt det!)

Gratis mindfulnessmeditationer!

Medveten uppmärksamhet i nuet kräver träning. Med mindfulnessmeditationer tränar du bl.a. upp din uppmärksamhet, så att du blir bättre på att lägga ditt fokus där du vill ha det, för mindre stress och högre effektivitet. Via knappen nedan kommer du till min e-kursportal där du får tillgång till två vägledda mindfulnessmeditationer, helt gratis.

OBS! När du anger din e-postadress samtycker du till att den behandlas i enlighet med ovan!

Gratis personlig utveckling

Oavsett förändring behöver du bli medveten om vilka som är dina styrkor och drivkrafter. Du kanske behöver stärka dig själv, tro mer på dig själv och våga lite mer?

Gratis tips kommer inom kort

 

…. eller följ sociala medier!

Boktips inom personligt ledarskap

Det finns såklart mängder av böcker. Nedan ger jag tios på några böcker som jag själv tycker är väldigt bra.

 

 • Kroppen talar till dig av Lise Bourbeau – som handlar om de signaler som kroppen ger oss och vad orsaken till kroppsliga symptom kan bero på, byggt på undersökningar
 • Att växa genom möten av Kay Pollack – som på ett enkelt sätt förklarar hur vi påverkas av och påverkar vår omgivning och vad vi kan lära av det.
 • Omgiven av idioter av Thomas Eriksson – som ger en pedagogisk och humoristisk bild av hur olika vi är vad gäller styrkor och “svagheter” m.m. och vad vi kan tänka på för egen del och i möten med andra, förklarat utifrån personlighetstyperna blå, grön, röd och gul.
 • Lycka på fullt allvar av Katarina Blom och Sara Hammarkrantz – som handlar om positiv psykologi och som innehåller flera verktyg och forskning att hänvisa till
 • Drunkna inte i dina känslor av Maggan Hägglund och Doris Dahlin – en överlevnadsbok för sensitivt begåvade.
 • Vart du än går är du där av John Kabat-Zinn – som handlar om förhållningssättet mindfulness
 • Lev livet fullt ut av Eckhart Tolle – vägen till andligt uppvaknande

Kommer du inte vidare? Ibland behövs ett individuellt samtal!

Boka gratis 1:a samtal!

Under samtalet, som tar ca 20 min utreder vi tillsammans nuläge, mål, behov samt förutsättningar för ev. fortsättning. Vi utreder om vi vill arbeta tillsammans för din utveckling!

Fyll i dina uppgifter så återkommer jag med förslag på tid. Du kan också ange önskemål om tid i “meddelande”…..

6 + 13 =