Gratis guide i Sjävledarskap!

9 nycklar för att leda dig dit du vill och må fantastiskt under tiden!

Kvinna med starkt självledarskap

Guiden i Självledarskap innehåller:

  • Inspiration, Information, och Reflektionsövningar

Som guidar dig till hur du använder både intellekt och intuition för att nå insikter och göra verklighet av dina mål, genom att använda den bästa resursen du har; din egen potential. 

Guiden hjälper dig bl.a: 

  • Att vända motgångar till framgångar
  • Att skapa en tydlig och motiverande vision 
  • Att veta vilka beslut som är rätt 
  • Att känna inre trygghet och styrka
  • Att uppleva lugn och (arbets)glädje i stunden
  • Att skapa de konkreta resultat du vill uppnå

Guiden är helt gratis och till för just dig! Fyll i formuläret nedan!

Du får också Sann Utvecklings inspirationsbrev ca en gång i månaden 

e-postadressen används för att skicka dig inspiration om självledarskap och information om tjänster och erbjudanden. Vänligen klicka i att du vill motta detta via:

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via länk i respektive utskick. Du hittar Sann Utvecklings integritetspolicy på www.sannutveckling.se/integritetspolicy.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Sann Utveckling – Sant Självledarskap

Jag som skrivit guiden heter Maria Bouvin. Jag har bytt karriär från advokat till coach och driver Sann Utveckling. Jag har också skrivit boken “Våga vara sann” där jag berättar om min personliga utveckling och mitt karriärskifte. I guiden delar jag med mig av texter med information om varje nyckel, inspiration och övningar som jag själv skulle velat ha haft under min utvecklingsresa. De bygger på egen erfarenhet och kunskap i rollen som bl.a. coach.

Hoppas du tycker om innehållet!