Ledarskap för individ och organisation!

Stöd för individ

Ledarskap och medarbetarskap. Ledarna i organisationen är mycket viktiga nycklar för framgång! Att kunna leda sig själv och andra genom sant ledarskap. Det kräver sin man eller kvinna. Det kräver även rätt verktyg och stöd.

Chefscoaching
Ledarskapsprogram
Medarbetarcoaching

Stöd i grupp

Varje förändring börjar inifrån en individ. Alla individer påverkar varandra och behöver därför dra åt samma håll; även om de ska få fortsätta vara starka individer. Att lära tillsammans och av varandra för gemensam styrka.

Föreläsningar
Workshops

Lifecoaching goes business! 

Använd din och andras fulla potential!

Framgångsrikt ledarskap & självledarskap genom Sann Utveckling – Tänk om varje individ kunde använda sina unika styrkor för att skapa riktigt bra resultat och samtidigt må riktigt bra! Tänk vad det skulle göra för den egna hälsan, prestationen, omgivningens trivsel och organisationens lönsamhet! Ett ledarskap som stödjer det är ett sant ledarskap; att leda inifrån och ut!

Chefscoaching

Talent Management

Karriärutveckling

Stresshantering

Personlig effektivitet och måluppfyllnad

Livscoaching

Utveckla och ta hand om dina medarbetare annars gör någon annan det!

Ledarskapsprogram

Som chef eller ledare behöver du kunna leda både dig själv och dina medarbetare på ett framgångsrikt sätt och det kan innebära flera utmaningar. Du får dels coaching för att själv hitta de bästa lösningarna och dels rådgivning samt verktyg som stöd i ditt ledarskap. Vi hittar och stärker din ledarstil. Du får hjälp med struktur, prioritering, stresshantering, konflikthantering, målsättning, att skapa engagemang och mycket annat; allt utifrån behov och förutsättningar.

Program på 6 och 12 månader som skräddarsys

Föreläsningar/workshops

Föreläsningar och workshops är ett utmärkt sätt att nå ut med information och att inspirera flera medarbetare samtidigt. Att skapa medvetenhet och att så frön till positiv förändring. Vi börjar med ett samtal och utreder vilket behov ni har. Därefter sätts en föreläsning ihop efter just ert behov.

Ämnen för föreläsning kan t.ex. vara stresshantering (men gärna med fokus på det ni vill ha istället d.v.s. lugn, arbetsglädje och effektivitet), personlig effektivitet, självledarskap, kommunikation

Coaching - medarbetare

Vi har alla olika styrkor och drivkrafter. Vi är bra på olika saker och behöver olika saker för att må bra. Känsla av att känna meningsfullhet och att vara del i ett sammanhang blir alltmer viktigt för medarbetarna. Sann Utvecklings coaching och råd ger individen kraftfulla verktyg för utveckling, optimalt presterande och mående. Coaching för medarbetare handlar om självledarskap och underområden som stresshantering, karriärutveckling, personlig effektivitet, personlig utveckling och mycket mer.

Chefscoaching

Coaching som möter dig som chef där du är och guidar dig utifrån ditt unika behov. Vi tittar på ditt ledarskap, till både dig själv och de du leder och hanterar de utmaningar som uppstår i vardagen. Vi jobbar tillsammans och du som chef tar stort ansvar för din egen utveckling. Du guidas genom insikter och beteendeförändringar; chefscoaching genom sann utveckling. Det handlar om dig och ditt förhållningssätt till dina medarbetare.

Ring 070-37 31 507 för mer information om tjänsterna eller boka ett möte genom formuläret längst ned på sidan! 

Nöjda företagskunder!

 

Sann Utveckling har flera nöjda företagskunder för uppdrag inom chefscoaching, coaching av medarbetare, föreläsningar och workshops.  Här kan du läsa citat från några av dem:

"Vi rekommenderar Maria Bouvin eftersom hon är kunnig, engagerad och en bra föreläsare, som både informerar, upplyser, utbildar och följer upp." /Christian Sjöberg, Konsultchef

v

"Maria hjälpte våra yngre jurister att hantera stress och planering i advokatyrket på ett mycket bra sätt. Hon bidrog med sina egna erfarenheter och deltagarna fick med sig många bra verktyg." /Johan Månsson, Advokat/Partner, Rosengrens Advokatbyrå

"Vi rekommenderar Maria Bouvin eftersom hon har förmågan att se kundens behov, hon är oerhört lyhörd och vågar på ett konstruktivt sätt vara tydlig med det hon hör och ser. Är kompetent inom området stresshantering och utveckling av både chefer, ledare och medarbetare." / Katinka Kubenka, Ägare

v

"Marias bakgrund som affärsjurist på en större byrå ger en ovärderlig förståelse för medarbetarens utmaningar och möjligheter i yrket och i branschen. Detta, tillsammans med hennes empatiska och pragmatiska coachningsstil gör henne till en värdefull samarbetspartner för oss." /Lisa Bogren, HR-chef, Setterwalls Advokatbyrå

Läs även gärna referenser avseende coaching från nöjda individer på LinkedIn

Följ gärna mig, Maria Bouvin, på LinkedIn: 

Boka gratis 1:a samtal!

Under samtalet utreder vi tillsammans nuläge och behov samt förutsättningar. 60 min för företagskund. Därefter skräddarsys ett upplägg!

1 + 8 =

Share This: