Ledarskap för individ och organisation!

Självledarskap & Inre ledarskap

För att framgångsrikt kunna leda andra måste du först kunna leda dig själv. Ett gott självledarskap handlar om att förstå och anpassa dina egna tankar, känslor och ditt beteende. God självkännedom, självkänsla, självförtroende, klarhet, användande av dina unika styrkor och att bryta dig igenom mentala hinder (som kanske också skapar stress). Det är därför mycket av ett inre ledarskap, men också hur du agerar mot uppsatta mål och skapar förändring som påverkar din omgivning. Detta är lika viktigt för ledare som medarbetare!

Ledarskap

Som ledare har du stort ansvar inte bara för dig egen utveckling, utan även för dina medarbetare och deras utveckling. Att leda andra kan vara utmanande, men också mycket givande! Förutom självledarskap och inre ledarskap arbetar Sann Utveckling med ledarskap på dyadnivå, d.v.s. relationen mellan ledare och medarbetare. Kort och gott ledarskap med fokus på kommunikation och relationer, vilka såklart har ett nära samband med det inre ledarskapet.

Hemsidan uppdateras!

Lifecoaching goes business! 

Använd din och andras fulla potential!

Framgångsrikt ledarskap & självledarskap genom Sann Utveckling – Tänk om varje individ kunde använda sina unika styrkor för att skapa riktigt bra resultat och samtidigt må riktigt bra! Tänk vad det skulle göra för den egna hälsan, prestationen, omgivningens trivsel och organisationens lönsamhet! Ett ledarskap som stödjer det är ett sant ledarskap; att leda inifrån och ut!

Utveckling – för person & roll

Chefscoaching

Ledarskapsutveckling

Handledning/mentorskap

Karriärutveckling för ledare

Stresshantering

Personlig effektivitet och måluppfyllnad

Utveckla och ta hand om dina medarbetare annars gör någon annan det!

Ledarskapsprogram

Som chef eller ledare behöver du kunna leda både dig själv och dina medarbetare på ett framgångsrikt sätt och det kan innebära flera utmaningar. Du erbjuds ett unikt ledarskapsprogram med en ram utifrån moduler som sätts samman utifrån ditt behov. Därtill får du en stor del coachning för att arbeta med just ditt ledarskap och dina vardagssituationer! Vi hittar och stärker din ledarstil. Du får hjälp med struktur, prioritering, stresshantering, konflikthantering, målsättning, motivation, arbetsglädje, att skapa engagemang och mycket annat; allt utifrån behov och förutsättningar.

Program på 6 och 12 månader som skräddarsys

Chefscoaching

Coaching som möter dig som chef där du är och guidar dig utifrån ditt unika behov. Vi tittar på ditt ledarskap, till både dig själv och de du leder och hanterar de utmaningar som uppstår i vardagen, helt fritt och flexibelt utifrån vad som kommer upp. Vi jobbar tillsammans och du som chef tar stort ansvar för din egen utveckling. Du guidas genom insikter och beteendeförändringar; chefscoaching genom sann utveckling. Det handlar om dig och ditt förhållningssätt till dina medarbetare.

Coaching - medarbetare

Vi har alla olika styrkor och drivkrafter. Vi är bra på olika saker och behöver olika saker för att må bra. Känsla av att känna meningsfullhet och att vara del i ett sammanhang blir alltmer viktigt för varje medarbetare. Sann Utvecklings coaching och råd ger dig som individ kraftfulla verktyg för utveckling, optimalt presterande och mående. Coaching för medarbetare handlar om självledarskap och underområden som stresshantering, arbetsglädje, personlig effektivitet, personlig utveckling och mycket mer.

Ring 070-37 31 507 för mer information om tjänsterna eller boka ett möte genom formuläret längst ned på sidan! 

Nöjda företagskunder!

 

Sann Utveckling har flera nöjda företagskunder för uppdrag inom chefscoaching, coaching av medarbetare, föreläsningar och workshops.  Här kan du läsa citat från några av dem:

"Vi rekommenderar Maria Bouvin eftersom hon är kunnig, engagerad och en bra föreläsare, som både informerar, upplyser, utbildar och följer upp." /Christian Sjöberg, Konsultchef

v

"Maria hjälpte våra yngre jurister att hantera stress och planering i advokatyrket på ett mycket bra sätt. Hon bidrog med sina egna erfarenheter och deltagarna fick med sig många bra verktyg." /Johan Månsson, Advokat/Partner, Rosengrens Advokatbyrå

"Vi rekommenderar Maria Bouvin eftersom hon har förmågan att se kundens behov, hon är oerhört lyhörd och vågar på ett konstruktivt sätt vara tydlig med det hon hör och ser. Är kompetent inom området stresshantering och utveckling av både chefer, ledare och medarbetare." / Katinka Kubenka, Ägare

v

"Marias bakgrund som affärsjurist på en större byrå ger en ovärderlig förståelse för medarbetarens utmaningar och möjligheter i yrket och i branschen. Detta, tillsammans med hennes empatiska och pragmatiska coachningsstil gör henne till en värdefull samarbetspartner för oss." /Lisa Bogren, HR-chef, Setterwalls Advokatbyrå

Läs även gärna referenser avseende coaching från nöjda individer på LinkedIn

Följ gärna mig, Maria Bouvin, på LinkedIn: 

Boka gratis 1:a samtal!

Under samtalet utreder vi tillsammans nuläge och behov samt förutsättningar för ett samarbete. Vi tittar tillsammans på ett upplägg som passar dig och din organisation! 

15 + 7 =

Share This: