Ditt Självledarskap!

Inifrån och ut, med din fulla potential, så att du kan skapa det liv och arbetsliv du vill ha!

Personligt Självledarskap – Tänk om du kunde känna mer glädje och meningsfullhet på jobbet och hemma! Tänk om du kunde lägga ner mindre tid och energi på det du gör, men ändå leverera lika bra resultat! Tänk om du kunde känna att du är lika bra som andra säger att du är! Tänk om du kunde hjälpa andra genom att “bara” vara dig! Tänk om du visste precis vad du vill! Tänk om du kunde känna dig fri! Tänk om du kunde släppa oro, stress och onödiga krav för att istället känna dig:

Lugn

Glädjefylld

Självsäker

Insiktsfull

Personligt Självledarskap hos Sann Utveckling. Sann Utveckling drivs av mig Maria Bouvin. Jag älskar utveckling, både att utveckla mig själv och att hjälpa andra att utvecklas!

Jag lär mig ständigt nytt och lär ut det jag lär mig. Med den unika kombinationen av å ena sidan egen erfarenhet av högt prestationsstyrt arbete (som jurist), professionella ramar, gedigen akademisk utbildning och höga kvalitetskrav och å andra sidan ett stort hjärta, förmåga att känna in och vara lyhörd för dina behov, stor intuitiv förmåga, intresse för andliga frågor och omfattande utbildning inom “mjuka områden” som coaching, kommunikation, mindfulness, reiki och andra förändringsprocesser får du det bästa av två världar. Du får verktyg som fungerar i din vardag och håller i längden! Personligt Självledarskap hos mig, för dig. 

Jag driver Sann Utveckling för att skapa glädje och frihet både för mig och för dig!

Läs mer

Gratis tips!

Självledarskap – genom Sann Utveckling

Vad?

Utveckling av Självledarskap

Sann Utveckling skapar klarhet, kraft och handling för att du kunna leda dig själv till ett framgångsrikt liv och arbetsliv, så som du vill ha det!

Du får hjälp att

 • Hitta och använda dina styrkor på rätt sätt
 • Förhålla dig till dig själv och andra på ett gynnsamt sätt

Läs mer

Hur?

Coaching/Vägledning där vi:
(genom samtal eller utbildning)

 

 • Hittar vi den gemensamma nämnaren i dina utmaningar
 • Sätter fingret på ditt behov
 • Tar fram verktyg för nya sätt att tänka och agera
 • Skapar handlingsplan för ditt mål
 • Skapar motivation och kraft för din förändring

Läs mer!

Varför?

Du utvecklas på djupet och skapar hållbar förändring som ger dig:

 • Tydligt fokus
 • Mål och riktning
 • Inre trygghet och styrka
 • Balans
 • (Arbets)glädje
 • Resultat

Äntligen kan du släppa taget om begränsande tankar och vanor för att istället känna frihet och nå dit du vill!

Läs hur det hjälpt andra!

När du bestämt dig för att satsa på dig själv!

“Att anlita Maria på Sannutveckling var ett klokt och välinvesterat val. Maria har med sin erfarenhet, kompetens och genuina medmänsklighet gett mig konkreta insikter som styrkt mig att tro på mig själv i en tid av vilsenhet. Hon har en förmåga att sätta fingret på det viktiga i situationen som gör att våra möten blir effektiva och utkomsten konkret.” /Senior Director, privat sektor Göteborg 

“Dina kloka frågor och ditt intresserade, trevliga, snälla och proffsiga bemötande gjorde att jag hittade de svar jag egentligen själv redan hade men inte på egen hand klarade att få fram i den situation jag befann mig i.” /Lotte

“Jag vill mycket varmt rekommendera Maria Bouvin för hennes oerhörda kompetens inom coachning. Hon gav mig insikter i mina styrkor och utvecklingsområden på ett konkret, lättförståeligt och mycket ödmjukt sätt. Rent juridiskt/arbetsrättsligt är hon grym, vilket ger hennes coachning en extra dimension som hon säkerligen är relativt ensam om i coachingvärlden.” /Maria Sundstedt, gruppchef

“Marias coachning gav mig mycket! Det fick mig att ta ett stort steg i rätt riktning mot mitt mål. Det fick mig att förändra mitt tänk, att tänka klart och att tänka nytt! Något jag varmt kan rekommendera!” /Helen

Tjänster – Personligt Självledarskap, vad passar dig?

e-kurser?

E-kurser passar dig som har ont om tid och vill vara flexibel i tid och rum! Du tar del av informationen och gör övningarna när och där det passar dig, helt på distans.

Läs mer om e-kurser!

Coaching/Vägledning?

Individuella samtal med coaching och vägledning passar dig som vill få anpassad hjälp och gå djupet med din förändring! Detta är Sann Utvecklings mest populära tjänst.

Läs mer om coaching!

Gratis "prova på"

Jag delar gärna med mig av tips och inspiration. Det kan vara ett bra steg att lära känna mig och mina tjänster, innan du tar steget vidare.

Wow, visa mig!

Kontakta Sann Utveckling

4 + 14 =

Share This: