Personlig Utveckling

För ditt hållbara och framgångsrika självledarskap!

– Så att du kan känna:

Energi!

 

Självförtroende!

 

Arbetsglädje!

 

Trygghet!

 

Genom att lära känna dig själv och använda dina styrkor på rätt sätt i allt du gör!

Personlig utveckling är oerhört viktigt för att du ska kunna leda dig själv till välmående och framgång. För att må och prestera bättre behöver du utvecklas, och du utvecklas ständigt. Personlig utveckling löper som en röd tråd i alla de områden där du vill skapa förbättring!

Personlig utveckling leder till framgång för både individ och organisation!

För individen

Personlig utveckling är för dig som individ en förutsättning för att du ska bli bättre på det du gör. Du lär dig att hitta och förstärka dina styrkor. Du lär dig också att hitta och utveckla de sidor som annars håller dig tillbaka. När du vet dina egentliga styrkor och använder dem rätt gör du saker lättare och når större framgång.

För organisationen

När varje individ i organisationen hittar och använder sina styrkor på rätt sätt uppnås fördelar för hela organisationen i form av en större effektivitet, en ökad arbetsglädje, en ökad trivsel och en ökad lönsamhet. Det gäller särskilt kunskapsintensiva branscher där individens framgång har direkt betydelse för organisationens framgång.

Tillsammans arbetar vi utifrån Sann Utvecklings metod:

 

 

Stanna upp

  • Ta pauser
  • Få återhämtning
  • Vila

Reflektera

  • Vad vill du uppnå?
  • Vad behöver du då?

Planera

  • Sätt tydliga och motiverande mål!
  • Skapa en handlingsplan!

Agera

  • Gör det du behöver!
  • Steg för steg
  • Prestera!

Vad behöver du för att utvecklas optimalt och skapa din framgång?

 

Sann Utveckling arbetar särskilt med individer i prestationsstyrda och kunskapsintensiva organisationer

Sann Utveckling hjälper dig att utvecklas optimalt genom:

Föreläsningar

Genom en föreläsning från Sann Utveckling får ni på organisationen inspiration och verktyg för hur ni på just er arbetsplats kan skapa rätt förutsättningar för ett effektivt och framgångsrikt personligt ledarskap.

Läs mer om föreläsningar!

Coaching

Med coaching får du som individ eller ni som grupp vägledning på djupet om nuläge, önskat mål och hur hindren byts ut mot framgångsrika steg för framgång.

Läs mer och coaching

E-kurser

E-kurser passar dig eller er som har ont om tid eller svårt att samla alla till en och samma plats. Kurserna görs från den egna datorn när det passar och är färdiga kurser i områden som många har problem med. Du coachas mot målet genom frågor och övningar.

Läs mer om e-kurser

“Samtalen med Maria bidrog i hög grad till att jag kom i kontakt med mitt inre och påbörjade resan mot mitt mål. Kloka frågor, vänlighet och hög inkänning präglade våra samtal. Jag kan varmt rekommendera Maria Bouvin på Sann Utveckling i Väst!”
/Linda

“Maria utmanade mig i mina tankar och fick mig att börja fundera på vad som är viktigt och handla. Maria har ett mycket proffsigt bemötande, är lyhörd och genomför sina samtal med intresse och kärlek för den enskilda människan. Hon har stort inre mod som smittar av sig….” / Lena

“Testa Sann Utveckling i Väst! Maria kan hjälpa dig och dina kollegor inom personlig utveckling, stresshantering och karriärvägledning. När du står inför utmaningar och vill utvecklas, privat eller i yrkeslivet, kan jag rekommendera att ta kontakt med Maria. Hon gör skillnad!” /Marcus

Maria Bouvin, Sann Utvecklings ägare

Om Maria Bouvin

Sann Utveckling drivs av Maria Bouvin, f.d. advokat och f.d. domare med egen erfarenhet av hur det är att arbeta och leva utifrån höga krav och prestation. Maria har lett sig själv från stress, låg självkänsla, dåligt självförtroende. låg energi och en känsla av att något saknades till att istället känna lugn, glädje, meningsfullhet och framgång. Efter utbildning till coach, mindfulnessinstruktör och flera andra utbildningar skapar Maria förutsättningar för att du ska kunna leda dig själv på ett framgångsrikt sätt.

Läs mer

 

 

 

 

Sann Utvecklings logotyp som står för omtanke, energi och positiv förändring

Om Sann Utveckling

Sann Utveckling erbjuder tjänster för mental trygghet så att du kan uppnå lugn, arbetsglädje och prestera även i pressade situationer. Sann Utvecklings värdegrunder; omtanke, professionalism, energi och nytänkande löper som en röd tråd genom alla tjänster. Basen i verksamheten är filosofin att genom optimalt användande av individuella styrkor, rätt förhållningssätt och rätt kommunikation når både individ och organisation välmående och framgång. Mår de anställda bra, mår företaget bra!

Läs mer

 

 

 

 

Kontakta Sann Utveckling

2 + 5 =

Share This: