Självledarskap

Du skapar ditt liv och arbetsliv; genom hur du leder dig själv!

Självledarskap i karriären

Karriärutveckling, Karriärvägledning, Jobbcoaching… Kärt barn har många namn. Förmodligen har du hittat hit för att du har funderingar kring din karriär; om du kan utvecklas där du är eller om du ska söka dig någon annanstans. Först av allt; du är en stjärna och du kan lysa från din himmel; bara du har rätt förutsättningar! Sann Utveckling hjälper dig med det. Oavsett om du vill stärka dig själv och ditt ledarskap för att må och prestera där du är eller om du vill ta dina kunskaper någon annanstans. Självledarskap inifrån och ut.

Självledarskap i livet

Livet och arbetslivet går inte att helt skilja åt. Du är den du är och du mår som bäst och levererar som bäst resultat om du kan vara dig själv fullt ut oavsett var du befinner dig; på jobbet, med familjen, med vänner eller med dig själv. Jag hjälper dig att se till helheten. Vad behöver du för att känna harmoni, få balans och briljera? Karriärutveckling och livscoaching går hand i hand.

Lifecoaching goes business! 

Använd din potential!

Framgångsrikt självledarskap genom Sann Utveckling – Tänk om du kunde använda dina unika styrkor, vara dig själv fullt ut och bli uppskattad just för den du är. Tänk om du kunde känna inre glädje, trygghet och lugn och stå stark oavsett omgivningen. Tänk om du kunde skapa riktigt bra resultat och samtidigt må riktigt bra! Tänk vad du skulle inspirera andra och kunna hjälpa andra. Sant självledarskap och ledarskap; att leda inifrån och ut!

Livscoaching

Karriärvägledning

Stresshantering

Personlig Utveckling

Personlig effektivitet och måluppfyllnad

Coaching

Individuell coaching, varvat med vägledning, är den optimala tjänsten för dig som vill utvecklas på djupet och få hjälp helt anpassat till dig och dina behov.

Gratis verktyg

Ibland räcker det med tips och inspiration för att komma vidare, eller bara komma igång. Då är Sann Utvecklings gratis verktyg perfekta.

E-kurser

Om du vill coacha dig själv och vill vara helt flexibel i tid i rum, men ändå vill jobba med din utveckling på ett djupare plan utifrån vanliga utmaningar. Då är Sann Utvecklings e-kurser något för dig.

Event

Utveckling pågår även hos Sann Utveckling. Spännande saker är på gång! Håll utkik om du är intresserad av personlig utveckling i nätverk för likasinnade.

Nöjda kunder!

Wow! Maria är outstanding på det hon gör – hon ger bra, lärorik och tänkvärd coachning och lyckas få komplicerade/otydliga saker att bli självklara. Är tacksam för att få tagit del av Marias energi och tips – insikter som har hjälpt mig inse mina styrkor och tips för att jag ska bli ”än vassare”. Jag kan varmt rekommendera Maria!/ Johanna Hamrefält, Associate

Jag vill med värme rekommendera Maria Bouvin på Sann utveckling i väst, hon har hjälpt mig att förstå vart jag vill med mitt yrkesliv. På bara 3 träffar ringade hon in det som jag har stött o blött ganska länge och efter våra möten var det så självklart vad jag vill med mitt yrkesval. Så om ni vill gå vidare eller bara få bekräftat att ni är rätt ute tveka inte utan kontakta Maria omgående, förbered er även för tuffa frågor från Maria./Christian Schelander, Sales Manager

Jag vill mycket varmt rekommendera Maria Bouvin för hennes oerhörda kompetens inom coachning. Hon gav mig insikter i mina styrkor och utvecklingsområden på ett konkret, lättförståeligt och mycket ödmjukt sätt. Rent juridiskt/arbetsrättsligt är hon grym, vilket ger hennes coachning en extra dimension som hon säkerligen är relativt ensam om i coachingvärlden./ Maria Sundstedt, gruppchef

“Jag tar med mig en positiv känsla. Det har varit bra att reflektera med någon man inte känner och sätta ord på det man tänker. Jag går vidare med en klar blick och ett positivt sinne. Något har hänt och jag vill inte tillbaka. Jag känner mig fri.” / Jennica Johansson, enhetschef

Fler referenser från nöjda kunder i coaching finns på LinkedIn

Skapa och håll kontakten!

Gratis online verktyg för ditt självledarskap!

e-kurs i karriärutveckling

Gratis mindfulnessmeditationer

10 tips för stresshantering

Kontakta Sann Utveckling

3 + 14 =

Share This: