Våga vara sann

Boken som ger dig tips och inspiration för att klargöra dina mål, dina styrkor och dina framgångsnycklar för att nå din längtan!

Nu 100 kr rabatt (t.o.m. 27 sep 2020)! Ange koden NU6Q39U5

Om boken

Många har frågat mig: 

– Hur det kom sig att jag gjorde ett så annorlunda karriärskifte
– Hur jag tog reda på vad jag egentligen ville
– Hur jag vågade ta stegen

Boken ger dig svaren. Du får också inspiration och verktyg för din egen utvecklingsresa!

Köp boken

Köp ditt exemplar. Nu 159 kr med rabattkoden NU6Q39U5. Giltig t.o.m. 27 sep 2020. Ordinarie pris 259 kr. Inkl frakt (inom Sverige)! Ange i meddelanderutan om du vill ha det signerat. 

Kontrollera att du får ett bekräftelsemail efter ditt köp, annars har köpet inte gått igenom. 

Tack för att jag fått ta del av denna bok, jag är övertygad om att den kommer förändra många liv till det positiva och hjälpa även andra att bli hjältar i sina egna liv!

/Susanne Pettersson,
Författare, Coach, Mental rådgivare och Förändringskonsult

Jag sträckläste! Boken är helt fantastisk, jag vill bara läsa den igen. Öppen, ärlig, insiktsfull, inspirerande, kraftfull. Jag tycker boken är perfekt.

/Johanna Hamrefält

Den i särklass bästa självhjälpsbok jag läst. Tonen är perfekt, balansen mellan att komma in i ditt liv, att generalisera det du är med om, och att gå vidare till ett perfekt anpassat “gör-det-själv-avsnitt”, utan gängse “pekpinneinslag” eller “motivationsboosts”, är perfekt.  Jag vill att alla ska läsa din bok.
/Olle Beckérus, VD Mind & Emotion

Bokens insida

Se författaren bläddra i boken, så att du vet hur den ser ut innan du köper ditt exemplar av “Våga vara sann”! Klicka på videon!

Kontakta Sann Utveckling!